Dagligdag og Tradidioner:

Fritidsklubben råder over "to huse", som vi kalder Baljen og Bølgen.

Dagligdag:

Fritidsklubben råder over "to huse", som vi kalder Baljen og Bølgen. Førstnævnte er mest for vores yngste medlemmer. Det vil sige dem, som går i 3. - 4. klasse. Men Baljen bliver selvfølgelig også brugt dagligt, af klubbens øvrige medlemmer.

Vores fritidsklub har forskellige kreative værksteder, hvor man kan dygtiggøre sig inden for tekstil, film, musik,  træ og sølv.

Vi har computerrum med diverse spil og på Bølgen er der også wifi, så der kan arbejdes videre med eks. opgaver fra skolen..

Hver dag er der mulighed for at købe et varieret måltid mad i cafeen.

Vi vægter bevægelse højt, og forsøger derfor at inddrage andre udendørsaktiviteter, så det ikke kun er boldspil, der foregår. Derfor har vi et klatretårn, en skaterrampe, kajakker og speedbåd ved Langebro, hvor vi dyrker vandaktiviteter. Sidstnævnte af gode grunde dog kun om sommeren!

Vi tager også til Multiparken i Helsingør, hvor alle har chancen for at "gi' den gas" på såvel løbehjul som skateboard.

I fællesrummene har vi dagligt samvær, hvor vi snakker, spiller spil med mere.

Fællesnævneren for de daglige aktiviteter i klubben er, at det i høj grad er op til medlemmerne af fritidsklubben, hvilke "skibe, der sættes i vandet".

Traditioner:

Om vinteren har vi ugentlige skiture til Valåsen i Sverige, når vejret tillader det.

Hvert år holder vi en høst- og en julefest, hvor hele familien er velkommen.

Vi deltager hvert år i en fodbold turnering (Klubcup), der arrangeres af fritidsklubberne i Helsingør Kommune. Desuden laver Bølgen selv hvert år en fodbold turnering (Sommercup), hvor alle fritidsklubber i Helsingør kan komme og være med.

Vi har tradition for en årlig musical og et modeshow hvert andet år.

I løbet af året har vi kolonier, som betyder, at vi tager af sted fra Bølgen i flere dage. Typisk fra tre dage til en uge.

Vi arrangerer "Lan-overnatninger", hvor vi "gamer" en hel nat. Det finder sted 3 gange om året. Vi har også andre overnatninger, som finder sted i forbindelse med modtagelse af nye medlemmer i klubben, vores musical og modeshow m.m.

 

Se også "Om Bølgen". Hvordan Kulturhuset og Fritidsklubben Bølgen opstod.